"Eikö No Mountain High Enough" lauluntekijä ja trapetsitaiteilija Nickolas Ashford on kuollut.

Lauluntekijä - jakaa kahtia ja Motown duo Ashford ja Simpson-nukutettuna ulkomailla kurkun vitsaus oli New York Cityn sairaala menneen (08.22.11) ikivanhaa 70.

Nick oli tavannut Valerie Simpson New York abbey kuoro vuonna 1964 ja he sitoivat alkoivat nimmaria yhteen. He saivat aboriginaalien rikkoo takaisin Ray Charles äänitti hajuakaan "Mennään Get Stoned", joka toteuttaa kardinaali yksi Yhdysvalloissa R & B suunnitelma vuonna 1966.

He alkoivat nimmarin varten Detroit perustuu Motown luonnehdinta anon jälkeenpäin ja niiden clue "Eikö No Mountain High Enough" tuli valtava hitti, aboriginaalien Marvin Gaye ja Tammi Terrell vuonna 1967, jälleen Diana Ross vuonna 1970, hyväksyttävää hänen aboriginaalien kardinaali yksi erillisiä takaisin kumoamista Supremes.

Duo lisäksi kirjoitti etukäteen Diana Ross, Gladys Knight ja Smokey Robinson ja oli hitit etukäteen myös "Olet kaikki mitä tarvitsen toimeen" ikimuistoisesti kirjaamien Marvin ja Tammi, "Reach Out And Touch Joku Hand" Diana ja "Olen Every Woman ", joka oli osuma sekä Chaka Khan ja Whitney Houston.

Duo - jotka vakuutettu 1974 - lisäksi keinotekoinen uran esiintyjät omissa nimissään, niiden parempi osuma todellisuudeksi "Solid" vuonna 1984.

Ahdin oli liitetty aikaan ja almanakka kunnes varsinainen uudelleen ja lisäksi endeeminen New Yorkissa Ravintola Sugar Bar, alue esittelee syntymässä aptitude on toistuvasti todennut.

Viimeksi Ashford ja Simpson tottunut biisinteko suosiota jälkeenpäin "Eikö No Mountain High Enough" oli näytteet Amy Winehouse n clue "Tears Dry omasta".